Bestellen

 

Alle orgonite piramides worden in opdracht gemaakt. Het zijn dan ook unieke exemplaren. De afbeeldingen die je ziet kunnen dan ook niet nagemaakt worden omdat het in het creatieve proces onmogelijk is een zelfde exemplaar te maken. Wel kun je vanuit de gallery een idee opdoen en je voorkeur opgeven voor kleur en eventueel geur.

Omdat er gewerkt wordt met kostbare grondstoffen zoals edelstenen en er gezocht wordt naar stenen op maat, kunnen prijzen variëren. Ik werk dan ook met een 'vanaf prijs'. Bij het gesprek vooraf neem ik de verschillende opties met je door.

Of je een persoonlijke orgonite wilt of een relatie orgonite is niet van invloed op de prijs. De prijs is afhankelijk van het formaat en de edelstenen die ervoor nodig zijn.

Er zijn verschillende formaten:

 

  • 6 cm (3 zijdige piramide): € 23,-

  • 12 cm (4 zijdige piramide): € 99,-

  • 15 cm (4 zijdige piramide): € 169,-

  • 20 cm (4 zijdige piramide): € 270,-

  • 30 cm (4 zijdige piramide): € 999,-

* prijzen zijn inclusief 9% BTW en exclusief verzendkosten.

** Sommige edelstenen zijn duurder dan andere. Houd er rekening mee dat, wanneer je een verzoek hebt om een bepaalde edelsteen erin te verwerken, er een meerprijs kan gelden.  

Hoe gaat het bestellen in z'n werk?

 

Via het contactformulier kun je jouw aanvraag doen voor een opdracht. Ik neem dan zo snel mogelijk contact met je op om je wensen door te nemen. 

Wanneer er sprake is van een meerprijs gezien je voorkeur voor specifieke edelstenen, dan hoor je dat z.s.m. 

Ik geef een indicatie van wanneer jouw orgonite klaar is. Je kunt de orgonite ophalen in mijn atelier (uitsluitend op afspraak) of laten verzenden.

 

Voor de grotere piramides (20 en 30 cm) beveel ik aan om ze niet te laten verzenden in verband met de grotere kwetsbaarheid. Je bent dan ook van harte welkom om ze persoonlijk op te halen in mijn atelier.